GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Mayıs 2018 Çarşamba 12:10

AK Parti Narlıdere'de Aslan Bilgi yeniden başkan!

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için AK Parti Narlıdere ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Aslan Bilgi yeniden ilçe başkanı olarak atandı. Bilgi mazbatasını teşkilatlardan sorumlu AK Parti genel başkan yardımcısı Mustafa Ataş’tan aldı.

24 Haziranda gerçekleşecek genel seçimlerde AK Parti İzmir 1. Bölgeden milletvekili aday adayı olan ancak milletvekili aday listesinde yer alamayan Aslan Bilgi AK Parti Narlıdere ilçe başkanlığı görevine geri geldi.

Genel merkezin atamasıyla yeniden ilçe başkanlığı koltuğuna getirilen Aslan Bilgi mazbatasını teşkilatlardan sorumlu Ak Parti genel başkan yardımcısı Mustafa Ataş’tan aldıktan sonra görevine başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan ilçe başkanı Aslan Bilgi, “Milletimize ve partimize daha çok hizmet etmek için milletvekili aday adayı oldum. Listede yer almadık. Bu partimizin kararı. Partimizin kararına her zaman saygı duyarız. Aday listemizde çok değerli arkadaşlarımız var. Hepsine başarılar diliyorum. Bizde genel merkezimizin takdiriyle ilçe başkanlığı görevine yeniden getirildik. 1. Bölgedeki 14 milletvekili adayımızla uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Seçim startını verdik. Ev ve esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Adaylarımızı Narlıdere halkımızla buluşturuyoruz. Her akşam bir mahallede iftar ve sahur programları düzenliyoruz. İnşallah bu çalışmaların meyvesini alacağız ve 25 haziranda Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan olduğu bir sabaha uyanacağız” dedi.