GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Mayıs 2018 Çarşamba 09:31

AK Parti İzmir'in vekil adayı Kırkpınar: Sıkılmadık el kalmayacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Yaşar Kırkpınar, Bayındır, Bergama ve Kınık'ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek iftar ve sahur programlarına katıldı.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Yaşar Kırkpınar, seçim çalışmaları programı kapsamında ilçe gezilerini sürdürüyor. Bayındır, Bergama ve Kınık ilçelerini ziyaret ederek, esnaf, vatandaş, ev ziyareti gibi programlar düzenleyen Kırkpınar, 24 Haziran'a kadar çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Türkiye'nin ve İzmir'in sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize ihtiyacı var. İstikrar sürecek ve Türkiye daha da büyüyecek inşallah" diye konuştu.

"NEREDEN NEREYE GELDİK"
Türkiye'nin çok sıkıntılı günlerden geçerek bugünlere geldiğini ve şuan bile ülkemizin üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını belirten Kırkpınar, "Şimdi bir ekonomik darbe yapılmak isteniyor. Türkiye 16 yıldır büyümeye devam ediyor. Türkiye 2002'ye göre 5 kata yakın büyümüş vaziyette. Kişi başı milli gelir 10 bin 500 dolara çıkmış vaziyette. Yani bu kadar darbe operasyonuna, terör örgütlerine, uluslararası saldırılara rağmen ülkenin ekonomisi dimdik ayakta duruyorken hiç kimsenin yapılmak istenen bu manipülatif hareketlere kanmadığını görüyoruz. Seçim bittikten sonra yapılmak istenen, özellikle dolar ve avro üzerinden yapılmak istenen hareketlere milletimiz cevabını verecek inşallah" dedi.

"YAPILAN HİZMETLER ORTADA"
AK Parti'nin İzmir merkez olmak üzere en ücra köyüne bile yatırım yaptığını belirten Kırkpınar, Yaptığımız hizmetler bölgemizde takdirle izlenmektedir. Yollar, hastaneler, tüneller, spor tesisleri bunları görmezden gelmek mümkün değil. Partimizin Genel Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bu davaya mahalle başkanı olarak hizmet eden arkadaşlarımız da dahil herkes insanı yaşat ki devlet yaşasın düşüncesi ile hizmet ediyor. İzmir'imize yapılan hizmetler ortadadır. Bu halk yapılanları görüyor ve bize görev vereceğine ve partimizi birinci sıraya taşıyacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.