GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Kasım 2016 Salı 17:05

AK Parti İzmir’de referandum alarmı!

İl Başkanı Delican ve Teşkilat Başkanı Tosun’un ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında olası referandum masaya yatırıldı. 15 günde bir yapılan ilçe başkanları toplantısının bundan böyle her hafta yapılması kararlaştırıldı.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Teşkilatı, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

İl Başkanı Bülent Delican ve Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun, başkanların ilçelerindeki sorunlarını dinledi.

Başkanların çözüm önerileri ve partinin ilerleyen dönemde izleyeceği yol haritasının öne çıktığı toplantıda Başkanlık sistemi ve anayasa değişikliği için gerçekleşmesi beklenen referandum masaya yatırıldı.

Olası bir referandum için mahalle çalışmaları alarmı veren teşkilat normalde 15 günde bir gerçekleşen ilçe başkanları toplantılarının bundan böyle her hafta yapılacağı öğrenildi.

REFERANDUM OLACAK GİBİ…
Egedesonsöz’e değerlendirme toplantısı hakkında bilgi veren Tosun, “Teşkilat olarak ilçe danışmalar oluşturduk. Her an referandum olacak gibi hazırlıklarımızı tamamlamamız gerekiyor.  Değerlendirme yapıyoruz. Bu toplantıları bundan sonra her hafta yapacağız.  İl başkanımız ‘her hafta toplanalım’ önerisi getirdi.  Böylelikle ilçeler kendi gündemini oluşturacak ve konuşacağız” dedi.