GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Ocak 2016 Salı 11:48

AK Parti Gençlik Kolları’nda temayülden kimler çıktı?

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı istifa etti. Taşçı’nın istifası sonrası başkanlık için temayül yoklaması yapıldı. Yapılan temayül yoklamasında sürpriz isimler ortaya çıktı.

EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı istifa etti.

Daha önce pasif kaldığı gerekçesiyle eleştiri oklarına maruz kalan Taşçı’nın istifası işleme konulmadı. İstifanın işleme konulması için yeni isim bekleniyor.

Genel Merkez gelişmelerin üzerine düğmeye bastı ve temayül yoklaması yaptı.  AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı MKYK Üyesi Burak Güngör il başkanlığında ilçe gençlik kolları başkanları ve il gençlik kolları yönetim kuruluyla bir araya gelerek istişare yaptı.

Yapılan temayül yoklamasında Aliağa İlçe Başkanı Yasin Keskin, Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, Tire İlçe Başkanı Efdal Gül, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Volkan Güneş, Gaziemir Belediyesi Eski Başkanı Adnan Yüksel'in oğlu Adil Yüksel, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz Şimşek ve Ahmet Atılgan isimleri öne çıktı.

Ayrıca bazı milletvekillerinin de desteğini alan İl Eski Yöneticisi Melih Bingöl’ün isminin Genel Merkez düzeyinde temaslarda bulunduğu öğrenildi. Genel Merkez’in de bu isim üzerinde durduğu konuşuluyor.