GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Ekim 2023 Cuma 11:32

AK Gençlik'ten Starbucks'ta 'Say Stop' eylemi!

AK Parti Gençlik Kolları, bugün 10.00-10.30 saatleri arasında Starbucks’ın Türkiye’de ki tüm şubelerinde Filistin atkılarıyla eş zamanlı yarım saatlik yer kapatma eylemi gerçekleştirdi.

AK Parti Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 30 bin genç, Filistin'de yaşanan insanlık dramına Starbucks'ın destek verdiği iddiasıyla ülke genelinde eylem gerçekleştirdi. Gençler ”Say Stop” sloganı ile şubelerde Filistin atkılarıyla yer kapatma eylemi gerçekleştirti.

Filistin halkının onurlu özgürlük mücadelesini destekleyeceklerini belirten AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyup Kadir İnan, eylemlerinin sessiz bir protesto olduğunu ve tüm dünyaya bir mesaj vermek istediklerini belirterek şunları söyledi:

"Bugün AK Gençlik, tüm Türkiye’de en güçlü ve en organize gençlik teşkilatı olduğunu bu büyük eylemle birlikte göstermiştir. Bu gücümüz her zaman barışçıl amaçlarla, ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına kullanılacaktır. AK Gençlik ailesi, İsrail’in vahşet boyutunda saldırılarını sürdürdüğü bu günlerde gerek İsrail’e gerekse tüm destekçilerine #SayStop demek üzere eylemlerine devam edecek"