GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
11 Mart 2016 Cuma 09:45

8 Mart afişi krizinde bugün: Akpınar-Gökçek düellosu!

Hotar’la Akpınar’ın karşılıklı ‘teşekkür’ göndermelerinin ardından afiş krizi topuna bu kez de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek dahil oldu. Akpınar’dan jet yanıt geldi.

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ – Karşıyaka Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırlanan ve ‘Sanane’ mottosuyla yola çıkan afişler tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Kentte ses getiren sloganlar son olarak Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın eleştirileri ve AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ile Hüseyin Mutlu Akpınar arasındaki tartışmayla gündeme gelmişti.

AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen konser etkinliğine katılan Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’ın yaptığı konuşma bir polemiğe daha neden oldu.

- 8 MART AFİŞİ POLEMİĞİ TAM GAZ: HOTAR'LA AKPINAR KARŞI KARŞIYA!..

Hotar’la Akpınar’ın karşılıklı ‘teşekkür’ göndermelerinin ardından afiş krizi topuna bu kez de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dahil oldu.

Gökçek’in Twitter adresinden paylaştığı ‘caps’e Akpınar’dan jet yanıt geldi. Karşıyaka Belediye Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’na, “Twitter’daki ergen ruhunla otur önce Ankara’yı yönet sen!” mesajını gönderdi.