GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
13 Mart 2017 Pazartesi 11:23

8 adımda haftanın astroloji gündemi (13-19 Mart Haftası)

Dolunay geçtiğimiz Pazar günü oluştu. Yani 5 gün daha etkili. Tamamlamak ve sonlandırmak istediğiniz ne varsa çabalamalısınız. Özellikle iş yaşamı, sağlık ve gündelik hayatla ilgili konuları hızlandırmaya çalışmalıyız.

14 Mart gece yarısından itibaren dilin kemiği olmayacak ve düşünce hızına yetişemeden son anda söylenecek sözler en başta söylenecek. Neden mi? Merkür Koç burcuna geçiyor. Burada duraksız ilerleyecek ve çocuksu fikirleri hayata geçirmeye çalışacak.
Pazartesi duygular ve düşünceler ayrı yerlere savruluyor. Mantık ve duygu seçimi yapılamayacak kadar kararsızlık yaşanabilir. Kararlar mümkünse ertesi güne bırakılmalı.
Çarşamba duygusal yıkımları tolere edebilecek gücü mantıklı bir bakış açısı geliştirerek bulabiliriz. Adaletli olmak, objektif olmak, bencillikten uzak tutumlar kurtarıcı ve sonraki günler için anlamlı olacak. Ortak fikirler renk ve güç kazandırabilir. Özetle birlikten güç doğacak.
Perşembe aşırı öfke kurbanı olmamaya dikkat! Ay-Mars karşıtlığı sahip olduklarımızı korumak isterken uzun sürecek bir intikam duygusu doğurabilir. Sorunu çözmek için bir sonraki gün daha uygun.
Haftanın en zor günü Cumartesi: kendinizi anlatmak zor, engellenmiş hissetmek bedava.
Ve tabii egonun yükseldiği anlarda sorunlar paha biçilemez. Merkür, gerileyen Venüs’le buluşur ve görmek istemediğiniz insan karşınıza çıkar. Konuşmak zorunda kalırsınız ya da tartışmak. Aynı zamanda Ay düğümleriyle Ay’ın sert açısı duygusal yıpranmaları getirir. Hava durumu hastalıkları tetikler.
Jüpiter-Plüton-Uranüs arasındaki gerilimli açı geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da etkili olacak. Özellikle Pazar günü şanssızlıklar son dakikada bulunan yeni çözümleri getirecek. Memnuniyetsizlikler, hastalıklar haftanın konuları.
Haftanın yıldızları Satürn ve Mars. Doğum haritanızda transit Mars ve transit Satürn hangi yaşam alanınızdan geçiyorsa o alanda güzellikler, kalıcı değişiklikler yaşanabilir dahası hedefe ulaşmak için ihtiyacınız olan sabır ve azim sizinle olacak. Her ikisi planetde olumlu açılarla destekleyecek. (SU KARAKUŞ / UZMAN ASTROLOG)