GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
9 Mart 2017 Perşembe 11:18

8 adımda haftanın astroloji yorumu

6-12 Mart haftasında gökyüzü etkileri nasıl, merak ediyor musunuz?

- Jüpiter ve Venüs geri gidiyor. Ekonomik işaretler hem kişisel baz da, hem Dünya çapında endişe yaratabilir. Venüs Nisan ortalarında, Jüpiter Haziran’ın ilk haftasında doğru yolunda ilerleyecek.

- İyimserlik, sevecenlik, adalet, heves, ilişkilerde anlayış bir süre özleyeceğimiz duygular. Venüs ve Jüpiter gerilemesinin olumsuz yanları.

- Jüpiter-Plüton-Uranüs arasındaki T KARE bu hafta da devam ediyor. Hem kendi içimizde hem dış dünyada güvenliğimizi tehdit altında hissettirecek olaylar, afetler, saldırılar devam edebilir.

- 7 Mart da Ay’ın da eşlik etmesiyle gökyüzünde büyük haç ortaya çıkıyor. Olaylar korkutucu bir hal alabilir ve içe çekilmeyi, kabuğumuzda kalmayı, endişeyle olacakları izlemeyi tercih edebiliriz.

- 8 Mart Ay-Mars karesi ciddi öfke patlamalarına neden olacak olayları getirecek. Eğer sağduyulu davranmak mümkün değilse öfke krizlerinin acı sonuçlarını uzun süre yaşamak zorunda kalabiliriz.

- 10 Mart da Mars Boğa burcuna geçecek. Hevesin, öfkenin, hedefe odaklı davranışların yerini daha sakin, para odaklı ve güvenliği sağlamaya dönük kararlar alacak. Mars 21 Nisana dek Boğa burcunda ilerleyecek.

- Mars’ın Uranüs’den uzaklaşıp Ay düğümleriyle bağlantıya geçmesi enerjinin doğru kullanılmasına da katkıda bulunacak. Şanslı gelişmeler doğum haritanızda Başak-Boğa burçlarının ilk derecelerinin bulunduğu alanda yaşanacak.

- 12 Mart da Başak burcunun 22.derecesinde gerçekleşen dolunay 7-17 Mart boyunca etkili. Sağlık ve iş alanında bir tamamlanma ve sonuç alınabilir. Daha sağlıklı ve verimli bir yaşama, düzenin iyileştirilmesine köklü değişiklikler yapılarak geçilebilir. Dolunay-Plüton üçgen açısı dolunayın yaratacağı köklü değişikliklerin yararımıza, sevindirici ve güçlü kişilerin desteği ile yaşanacağını müjdeliyor. (SU KARAKUŞ/ Uzman astrolog)

 

Mutlu bir hafta dilerim.