GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Şubat 2023 Cuma 11:50

5 İYTE'li depremde hayatını kaybetti

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ( İYTE) öğrencileri İrem Uslu, Abdürrahim Öztokmak ve Muhammet Fırat Pehlivan ile okuldan mezun olan İbrahim Ozan Tekeli ve Osman Çetintaş’ı büyük depremde hayatını kaybetti.

10 kentte büyük yıkıma ve binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremden acı haberler gelmeye devam ediyor.

Depremde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ( İYTE) öğrencileri İrem Uslu, Abdürrahim Öztokmak ve Muhammet Fırat Pehlivan ile okuldan mezun olan İbrahim Ozan Tekeli ve Osman Çetintaş’ı büyük depremde hayatını kaybetti.

İYTE Rektörü Prof Dr. Yusuf Baran, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Sevgili öğrencimiz İrem Uslu’yu annesi ile birlikte İskenderun’da.Abdurrahim Öztokmak ve Muhammet Fırat Pehlivan ile büyük bir umutla iyi haber beklediğimiz sevgili mezunumuz ve meslektaşımız İbrahim Ozan Tekeli ve sevgili kızları Nefes ve Eylül Tekeli ile Osman Çetintaş’ı kaybettiğimizi derin bir üzüntü ile öğrendim.Kendilerine Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.Tüm yaralılarımıza acil şifalar ve enkaz altındaki vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını diliyorum" dedi.