GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Şubat 2023 Cuma 11:47

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube’den can dostlar için anlamlı çağrı

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrası can dostlar için de yardım kampanyası başlatma kararı aldı.

EGEDESONSÖZ - Şehir Plancıları Odası (ŞPO) İzmir Şubesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde büyük yıkımlara neden depremler sonrası anlamlı bir kampanya başlatma kararı aldı.

Daha önce bölgede yaşayan vatandaşlar için yardım kampanyası düzenleyen ve TMMOB İzmir aracılığı ile gönderen ŞPO, bu kez da bölgedeki can dostlar için bir kampanya başlattı.

ÖZEL ARAÇLARI İLE GELECEKLER...
Odadan yapılan paylaşımda; “Deprem bölgesindeki hayvanlar için kedi -köpek maması, kuş yemi ve taşıma kutusuna ihtiyaç bulunmaktadır. Malzemeler Tepekule‘de toplanacak ve sahadaki görevlilere ulaştırılacaktır. Sahadan alınan bilgiye göre bir diğer acil ihtiyaç hayvan naklidir. Deprem bölgesinden özel araçla ayrılacak olan, hayvanların bölgeden diğer illere taşınması konusunda destek olabilecek kişilerin aşağıdaki formu doldurmasını rica ediyoruz. Formu doldurma imkanı olmayan kişiler 0535 383 0585 numaralı telefondan Bilge Martan‘a ulaşabilirler” ifadelerine yer verildi.