GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Nisan 2022 Çarşamba 23:37

4 aylık Öykü bebeğin elektriği kesildi!

İzmir’in Selçuk ilçesinde yaşayan Balkan ailesinin elektrikleri kesilince dört aylık Öykü Ada bebek karanlıkta kaldı. Aileyi ziyaret eden CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı İpek Onbaşıoğlu aileye yardım sözü verdi.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik fiyatlarında yaşanan yükselişe dikkat çekmek için başlattığı çalışmayla farkına varılan “karanlıktaki evler” bir bir ortaya çıkıyor. Kılıçdaroğlu’nun ziyareti sonrası parti örgütleri de sahaya çıkarken Öykü Ada bebeğin durumu yürek sızlattı.

İzmir’in Selçuk ilçesinde yaşayan Balkan ailesi elektrik faturasını ödeyemeyince Gediz A.Ş yetkilileri kesinti yaptı. Tam üç aydır karanlıkta yaşayan ailenin en küçük ferdi olan dört aylık Öykü Ada isimli bebek de karanlıkta kaldı.

Ailenin yardımına CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı İpek Onbaşıoğlu ve partililer koştu. Aileyi ziyaret eden heyet yardım sözü verdi. Onbaşıoğlu, “Kadir Gecesi’nde dört aylık bir bebeğin karanlığa mahkum edilişine şahit olduk. Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İl Başkanımız Sn. Deniz Yücel’in ve Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel’in selamlarını ilettik, elektriklerini açacağız” ifadelerini kullandı.