GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Şubat 2024 Pazartesi 23:16

30 adaydan ilk buluşma... 'Kaptan' ne mesaj verdi?

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, partisinin başkan adayları ile ilçe başkanlarının katıldığı toplantı sonrası yaptığı açıklamada “14 Şubat günü Genel Başkanımızın katılacağı aday tanıtım toplantısı düzenlenecek. O toplantıyla ilgili hazırlık çalışmalarını konuştuk. Bu çerçevede pek çok konuyu ele aldık. Toplantı aynı zamanda adaylarımızın birbirlerini daha iyi tanımasını sağladı” dedi. Tugay, genç bir ekibin kurulduğunu söyleyerek "Bu dönemde genç kadroların olması İzmir için bir şans. Onların kaptanları olarak elimden gelen neyse yapacağım” şeklinde konuştu.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, partisinin 30 ilçe başkanı ve belediye başkan adayı olan isimlerle bir araya geldi.

CHP İZMİR'DE KRİTİK SEÇİM ZİRVESİ... NELER KONUŞULDU/HANGİ KARARLAR ALINDI?

Toplantı bitiminde Egedesonsöz’e açıklamalarda bulunan Tugay, 14 Şubat’ta yapılacak aday tanıtım toplantısı için yoğun bir hazırlık yapacaklarını dile getirdi. Tugay açıklamasında “İlçe belediye başkan adaylarımızla, ilçe başkanlarımızla, il başkanımız ve seçim koordinasyon merkezi sorumluluklarımızla bir araya geldik. Amacımız yaptığımız çalışmaları genel olarak değerlendirmek ve önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalarla ilgili bir uyum ve koordinasyon sağlamak. 14 Şubat günü Genel Başkanımızın katılacağı aday tanıtım toplantısı düzenlenecek. O toplantıyla ilgili hazırlık çalışmalarını konuştuk. Bu çerçevede pek çok konuyu ele aldık. Toplantı aynı zamanda adaylarımızın birbirlerini daha iyi tanımasını sağladı. Bir yakınlaşma ortamı sağladı. Bu açıdan da faydalı olduğunu düşünüyorum” dedi.

ONLARIN KAPTANLARI OLARAK ELİMDEN GELEN NEYSE YAPACAĞIM
İlçe belediye başkan adaylarının yaşlarının oldukça genç olduğunun altını çizen Tugay şunları söyledi:

“Gençlik enerji demek. Gençler daha idealist ve çalışkan oluyorlar. Bu dönemde genç kadroların olması İzmir için bir şans. Hep beraber çok çalışacağız. Bende onların kaptanları olarak elimden gelen neyse yapacağım”