GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
4 Ekim 2017 Çarşamba 09:55

3-8 Ekim Astrolojisi: Aşk da lazım!

Ekim ayının ilk haftasında Venüs ile kozmik sevgilisi Mars Başak burcunda kavuşum yapıyor. Venüs romantizm, Mars ise tutku demektir. Bu ikilinin birleşen müthiş enerjisi Başakların yanı sıra diğer toprak burçları Boğa ve Oğlak ve ardından su burçları olan Yengeç, Akrep ve Balıklara çok iyi gelecek.

Pazartesi: Ne güzeldir Mars ve Plüton’un kardeşçe tavrı!  İrade, kararlılık, köklü değişikler için mücadele ve kazanma zamanı. Güne anlam katan direnme gücü.

Salı: Kararlılık dünden bugüne uzandı ama yetmez. Aşk da lazım. Aşkın kraliçesi Venüs gülümser Plüton’a ve düğüm çözülür. Kararlı adımlara sevecenlik ve cazibe eklenir. Çekim gücünüze güvenebileceğiniz bir gün.

Çarşamba: Ay Balık burcundan geçerken gayet tehditkar. Hiç olmadığı kadar. Venüs’e ve Mars’a karşı duruşunda biraz ajitasyon, biraz düzen bozan bir tavrı var. Ay’da Plüton’dan alıyor gücünü Mars ve Venüs kadar. Gergin yine de duygular..

Perşembe: Görüntü pembe düşler ülkesi gibi olsa da, destek bulan sevecen yaklaşımlar olsa da, savaş çığırtkanları kazanan taraf olabilir. Venüs-Plüton kardeşliği, Venüs BM gölgesinde.

Cuma: Dolunay gölgesi der ki: düzenin devamı en iyi çözüm. Satürn’ün Ay düğümlerine yaklaşımı dolunayın önüne geçer. Korkma ve sürdür var olanı diye haykırır.

Cumartesi: Ay-Uranüs kavuşumu geçen 2 haftanın özetini sunar. Şok eden kayıplar, suçlamalar, engeller, düş kırıklıkları sanki bugünde toplanmıştır. Plüton uzaktan gülümser ve gerilime teşvik ederken, kuyu kazan olur.

Pazar: Adaletin keskin kılıcı için düş gücü ve mücadele gücü hazırdır. Zeka ve mantığın tüm kuralları, bilgelik hazırdır. Yanında olması gereken, güven verenler hariç.. Su Karakuş / Uzman astrolog