GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
12 Haziran 2017 Pazartesi 11:56

Haftanız nasıl geçecek?

2017’nin 2. yarısı geldi. Yılbaşı dün gibi. 2016’nın travmalarını henüz unutmaya başlıyoruz. Hala korkularımızı aşabilmiş değiliz ama artık umudumuz var…

Pazartesi: Ruhsal astrolojide adı geçen Ay düğümlerinin kalıcı değerler yaratan Satürn’le ve yenilikçi Uranüs’le üçgen açısı hafta başında atılacak adımların hem uzun vadeli hem de ilerletici olmasını sağlayacak. Bir nevi şans. Bu etki hafta boyunca sürecek.

Salı: Ay duyguları simgelediği gibi olumsuz açılarda duygusal travmaları ve duygusal patlamaları da simgeler. Uranüs’le sert açısı ani öfke patlamalarını, planlanmamış saldırıları ve kazaları davet ediyor. Aman dikkat!
Öte yandan imza atmak, anlaşma, yapmak, elektronik eşya almak için de doğru bir gün Merkür-Jüpiter üçgeni iletişimi iyimser kılacak ve sözleşmeleri destekleyecek.

Çarşamba: Jüpiter şans ve bolluk gezegeni. Ay ve Merkür’le olumlu açıları sevindirici. Pozitif düşünmek için iyi bir neden sunacak. Aşırı iyi niyetli düşüncelerse düş kırıklığı yaratacak. ( Merkür-Neptün kare) . Yani denge kurulmalı. Hastalıkların artmasının, havanın olması gerekenden soğuk hissedilmesinin nedeni Satürn-Güneş karşıtlığı. Egonuzun birileri tarafından alaşağı edilmesi de olasılıklardan.

Perşembe: Ay Kova burcundan geçiş yaparken Güney ay düğümüyle buluşacak. Geçmişe doğru çekilmek, eski alışkanlıklardan kurtulamamak, talihsizlikler derken yalnızlığınızı sorgulayabilirsiniz. Öte yandan bu durumda Satürn olumlu bir açıyla destek çıkacak. Eski iyi alışkanlıklar, düzenin devamı ve temeli sağlam ilişkiler gününüzü aydınlatacak. Olaylara iki yönlü bakmak gerekiyor.Tabii kendinize yüklenmeden.

Cuma:  Bir gün önce alınan kararlar eyleme dönüşebilir yani harekete geçirebilir. Ay-Mars olumlu açısı kendinizi olduğu gibi kabul edip, sevmenizi hatta eleştirdiğiniz alışkanlıklarınızı sürdürmek için daha hevesli davranmanızı sağlayabilir. Amaç başkalarına yardım etmek olmalı. Satürn-Güneş karşıtlığında zirve gün. Havanın değişkenliği ve hastalıkların artışı gitgide can sıkabilir.

Cumartesi: Neyseki Güneş Uranüs ve ay düğümlerinden destek alıyor. Hastalığa ve engellere rağmen planları değiştirip harekete geçebilirseniz harika bir hafta sonu yaşayabilirsiniz. Ay’a yani duygu dünyanıza dikkat! Sert açılar aşırı duygusal tepkilerle kendinize günü zehir etmenize neden olmamalı. Bazen boş vermek iyidir.

Pazar: Hafta başındakine benzer açılarla öne çıkan şey: yenilik ve şansı yeniden hareketlendirmek. Engellere rağmen iyimserliği koruyarak ilerici adımlar atmak. Her şeyi yeniden yaratmak. Tüm planlarınızı yenilemek de dahil.

Mutlu bir hafta dilerim.

Su Karakuş / Uzman astrolog