GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
23 Kasım 2020 Pazartesi 10:01

23-29 Kasım haftası nasıl geçecek?

Bu hafta gökyüzü hareketleri neler söylüyor? Astrolog Aslıhan Kozluca yorumladı.

23 Kasım haftasına yumuşak etkilerle başlıyoruz. Pazartesi ve salı yardımlaşmanın, merhametin daha ön planda olacağı günler. Değer verdiğimiz konuları geliştirebiliriz. Sezgilerimizi dinleyebilir, yaratıcı faaliyetlerimize odaklanabiliriz. Özellikle su grubu burçlar (Akrep, Balık, Yengeç) bu etkiden daha fazla yararlanabilirler.
Çarşamba ve perşembe gökyüzü enerjileri biraz sertleşiyor. Kendimizi ifade etmek için mücadele etme, kadın figürlerle çatışmaları daha yoğun yaşama ön plana çıkıyor. Sabırsız davranmamaya, son söylenecek şeyi de en başta söylememeye gayret edelim.
Cuma iletişimde kuvvetli olacağımız bir gün. İkna gücümüzü kullanıp, kafa yorduğumuz konularda oluşacak fırsatları yakalayabiliriz. Araştırmayı, sorgulamayı destekleyen açılar var.Fakat ikili ilişkilerde inişli çıkışlı duygular, ani tepkiler yaşayabiliriz. Finansal olarak da piyasalarda beklenmedik dalgalanmalar olabilir.
Hafta sonunda Neptün durağan konumda. Neptün bu konumdayken etkisini daha fazla vurgular. Hafta sonu boyunca dalgınlık, odaklanamama, kendini aldatmaya yönelik bir bakış açısı yaşayabiliriz. Aynı zamanda maneviyatımızın yüksek olduğu ve ilhamın daha fazla geldiği bir süreci de ifade ediyor. Bu yüzden hafta sonu çok önemli kararlar vermekten kaçınmak, yaratıcı faaliyetlere, içsel çalışmalara ağırlık vermek bize daha iyi gelecektir.
Hafta sonu yemeye, içmeye olan isteğimiz, sosyalleşme ihtiyacımız hem hafta sonu hem de Ay’ın konumu sebebiyle artacak. Pandeminin yayılma hızının iyice arttığı bu günlerde tedbiri elden bırakmamaya dikkat. Pazar günü boğaz ve boyun bölgesinde de hassasiyetler olabilir. (Astrolog Aslıhan Kozluca - Milliyet)