GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
12 Kasım 2020 Perşembe 10:21

2020 yılının son süper ayı

15 Kasım Pazar günü sabah saatlerinde Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Ayın dünyaya yakın pozisyonu nedeniyle oldukça güçlü etkilere sahip bir yeniay olacak. Yeniaylar genel olarak da yeniliklere işaret ettiği için uzun zamandır beklediğiniz bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ama Venüs ve Merkür açılarının zorlayıcı etkisi maddi konularda öngörülemez değişmeleri gösteriyor. Borçlanmalarda ve büyük yatırımlarda dikkatli olmakta fayda var.

Yeniay’ın gerçekleştiği sabit yıldız enerjisi şifalandırıcı bir etki barındırıyor. Dünya genelinde çok yüksek artış gösteren covid, birçok ülke için büyük bir kriz oluşturuyor. Salgın hız kesmeyecek. Jüpiter-Pluto kavuşumu maalesef bunun çok büyük bir göstergesi. Birçok ülkede ve bizim ülkemizde de kısıtlamalar artacak. Fakat bu şifalandırıcı etki tıptaki araştırmalar, aşı ile ilgili gelişmeler açısından çok umut verici gözüküyor. Lütfen bu süreçte temkinli olalım. Mümkün olduğunca hem kendimizin, hem de başkasının sağlığını riske atmayalım. Yıl sonu olacak tutulma hastanelerimiz ve sağlık çalışanlarımız için çok riskli gözüküyor. Bu durum kontrolden çıkar bir hale gelebilir.
İkili ilişkiler için gergin bir yeniay olacak. Özellikle boşanma aşamasında olan çiftler, sorunlu olan ilişkilerde ani kopuşlar yaşanabilir. Venüs Spica hattında olduğu için ünlülerle ilgili ilişki haberleri de gündemde şaşırtıcı bir etki yaratabilir. Sevginin daha yıkıcı tarafının, kıskançlığın, öfkenin hakim olduğu 10 günlük bir dönem bizi bekliyor.
Yaratıcılık üzerine çalışmalar yapanlar, spiritüel konular, ezoterik eğitimler, meditasyon, şifa çalışmaları için çok olumlu bir etki var. Bu dönemde başlayacağınız birçok şey hayatınızda kalıcı bir dönüşüm yaratacaktır.
Para piyasalarında ciddi bir dengesizlik olsa da şans noktası ile kavuşum yapan yeniay birçok kişinin krizden faydalanacağını, sürpriz gelişmelerle parasal kaynaklarını çoğaltacaklarını gösteriyor. Doğa olayları için tetikleyici etki devam ediyor. Deprem riskinin olduğu kadar, su ile ilgili olacak sel, heyelan, fırtına gibi durumlar da ülkemizde yaşanabilir.(Karma Astrolog Kübra DENİZCİ)