GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
19 Temmuz 2021 Pazartesi 12:23

19-25 Temmuz haftası gökyüzü yorumu

Dolunayın etkilerini hissetmeye başlayacağımız 19-25 Temmuz haftası gökyüzü yorumuna göre bizi neler bekliyor? Astrolog Aslıhan Doktoroğlu yorumladı.

9 Temmuz Pazartesi haftaya tutkularımızın peşinden gitme isteği ile başlıyoruz. Öğle saatlerinde eğer hırsımıza yenik düşen davranışlar sergilemezsek, duygusal olarak güzel bir akış yakalayabiliriz. Akşamüstü saatleri belli bir konuda derinleşmek, netleşmek için uygun. 19:30 sonrasında yeni bir işe başlamamak, önemli konuları gündeme getirmemek daha iyi olacaktır.

20-21 Temmuz zihinsel aktivitelerin hızlanacağı, olaylara farklı bakış açısı ile yaklaşmanın mümkün olduğu günler. Keyifli ve verimli görüşmeler, fikir alışverişleri gerçekleşebilir.

22 Temmuz Perşembe, Güneş akşamüstü saatlerinde Aslan burcuna geçiyor. Şimdiden tüm Aslanlara mutlu yaşlar diliyorum. Sevgi ifademizi belirleyen Venüs ise bugün Başak burcuna geçecek ve 16 Ağustos’a kadar burada ilerleyecek. Bu süreçte değerli hissetme halimizi coşkulu tavırlardan ziyade mantıklı tutumlar belirleyecek. Detaylara daha fazla önem vereceğiz.

Perşembe ve cuma zorlayıcı açıların etkisinde olacağımızdan aşırı harcamalardan, gereksiz eleştirilerden sakınmak önemli. Kalp ve tansiyon konularında da hassasiyetler olabilir.

24 Temmuz Cumartesi ise İstanbul saatiyle 05:36’da Kova burcunda bir dolunay gerçekleşecek. İşbirliği içinde olmak gereken alanlarda egomuzu nasıl kullandığımızı sorgulatacak olaylarla karşılaşacağımız bir dolunay olacak. Kendimizi değerli hissetmek adına abartılı tutumlar, harcamalar yapıyorsak bu konularda sorunlarla karşılaşabiliriz. Aynı zamanda merhametli düşünmenin güzel sonuçlarını alacağımız bir dönem olacak. İlham gerektiren işlere destek veren etki de değerlendirilebilir.

25 Temmuz takıntılı düşünceler ağır basabilir. Gizli kalmış durumların peşinden gitme isteğini kontrol etmeye gayret edelim. (Milliyet)