GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
14 Eylül 2017 Perşembe 11:53

11 Eylül Haftası Astrolojisi

Bu hafta Satürn sert açısı Başak yeniayı ile kavuşuyor

Pazartesi: Güçlü, kararlı, iradeli hissedeceğimiz bugün irade gereken başlangıçlar için oldukça anlamlı. Kolaylıklar ve yardım almak, isteklerimizin aniden gerçekleşmesi özellikle toprak grubu burçlar açısından  sevindirici.

Salı: Düşünceleri ifade ederken duygusal tepkilerden, egodan kaçınmalı. Ay-Merkür sert açısı kızgınlıkların dozunu arttıracak. Öte yandan duygusal ilişkileri kalıcı kılmak, söz vermek/ söz almak için uygun da bir gün. Venüs-Satürn olumlu açısı sürekliliği ve dayanıklılığı vaat ediyor. İlişkileri sınamak yerine katlanmayı ve güzel günleri beklemeyi tercih edebiliriz.

Çarşamba: Şans gezegeni Jüpiter’in Ay düğümleriyle bağlantısı keyfimize keyif katıyor. Geçmişi, kazandırdığı deneyimleri severken geleceğe o deneyimler sayesinde ilerleyecek, “an” ı yaşamaktan mutluluk duyacağız.

Perşembe: Astrolojinin havası aniden değişiyor. Hava sıcaklıkları aniden düşebilir ve tabii ruhumuzun ısısı da değişebilir. Güneş-Satürn sert açısı sorunları ve çözümden uzaklaştıran bakış açısını, çekingenlikleri, karamsarlığı çağrıştıracak. Sağlık sorunları artarken, kendinden ve ilişkilerden memnuniyetsizlik tuzağına düşülmemeli.

Cuma: Sözlere ve yazılanlara aşırı duygusal tepkiler eklenmediği, aşırı eleştirel olunmadığı sürece sorunsuz bir gün yaşanabilir. Zira Merkür-Mars kavuşumu kaş yaparken göz çıkarılabileceğine dikkat çekiyor. Öte yandan Venüs-Jüpiter bağlantısı ilişkilerde ve mali konularda yine de şanslı olduğumuzu hissettirecek. İlişkileri henüz başlayanlar için şanslı günleri Kuzey ay düğümü yaratıyor.

Cumartesi: Ay’ın birden fazla sert açısı günü tahammülsüz kılabilir, ani değişiklikler ve şanssızlıklarda donatabilir. Yeniayın etkisi bugün başlıyor. Sorunlar ard arda gelerek yenilik yapmaya zorlayabilir. Harekete geçmek için 10 gün var. Sakin olmak avantaj kazandıracak.

Pazar: Venüs’ün güzel açıları her türlü zorluğa rağmen aşkın ve sevginin gücünü hatırlatacak. Şans, yenilik, değişimin getireceği konfor yani her şeyin hayırlısının geldiğini bir kez daha gözlemlemek günün anlamı. İyi ki olmuş denilecek olaylar yaşanabilir.

Su Karakuş / Uzman astrolog