GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
10 Temmuz 2017 Pazartesi 10:06

10 Temmuz haftasında neler olacak?

Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlıkta bu hafta hangi gelişmeler yaşanacak? Uzman astrolog Su Karakuş sizler için yorumladı…

Pazartesi: Güneş-Plüton karşıtlığı, dolunayın etkisi, Satürn-Ay düğümleri arasındaki mutlu açı hafta sonuna kadar devam edecek. Tercümesi: güçlü kişilerin baskısı, sonlanan işlerin/ ilişkilerin yaratacağı şaşkınlık, geleceğe yatırım yaptığımız kalıcı olmasını istediğimiz her şey için gereken sabırlı ruh hali bu hafta sonuna dek sürecek.
Ay-Uranüs karesi Pazartesi beklenmedik olaylar karşısında şok olabileceğimizi anlatıyor.
Öte yandan haftanın en güzel haberlerinden biri romantizmin süreceği. Merkür-Venüs uyumu konuşarak anlaşmayı, sevgilinin sohbetinden keyif almayı, uzlaşı arayışında sevginin galip geleceğini simgeliyor.

Salı: Gelecekte sürüyor olmasını istediğiniz ne varsa bugün başlatın veya yatırımınızı yapın. En azından istediğinizi açıkça belli edin ki sürsün. Satürn-Kuzey ay düğümü arasındaki güçlü bağ, ilişkileri de güçlendirebilir.

Çarşamba: Duygusal tepkiler bütün planları alt üst edebilir. Geçmişin hataları tekrarlanabilir, geleceğe zarar verecek kararlar alınabilir. Ay-Ay düğümleri arasındaki sert açı duygusal yıkımı tetiklerken acil değilse bir karar almamakta, geçmişe değil, geleceğe yönelmekte fayda var.

Perşembe: Farkındalığın, aşkın, doğanın ve sevdanın zarar görebileceği bugün Ay-Venüs sert açısının etkisini şiddetle hissedebiliriz.

Cuma: Güçlü birinin özel bir önerisi, aileden kişilerin sarılması, koruyup kolladığını hissettirmesi yeniden toparlanmamızı sağlayabilir. Yalnızsanız kendinize verdiğiniz destek paha biçilmez olacak.

Cumartesi: Merkür-Jüpiter arasındaki mutlu açı güzel haberleri, beklenen müjdenin geleceğini, şanslı birlikteliklerin imzayla taçlandırılacağını anlatıyor. Sözleşmeler, anlaşmalar, evlilik için önemli bir evre.

Pazar: Mars-Uranüs arasındaki gerilim hafta başında başlamıştı ancak zirve yakınlaşma hafta sonundan itibaren sarsmaya başlayacak. Tercümesi şu: devrim için savaşmak yerine, devrime karşı savaşmak, yenilik yerine öfkeli çıkışları koymak kaybettirecek. Uçak kazaları, elektrikle ilgili ve patlamalı kazalar ile terör saldırıları için uygun zemin hazırlanmış görünecek. Her koşulda dikkatli olunmalı. Geçtiğimiz haftadan bu haftayı ayıran en önemli açı gelecek haftaya da sirayet edecek! Bugünden itibaren Venüs-Neptün karesi de aşkta ve duygusal ilişkilerde düş kırıklıklarının yaratacağı şoku, ayrılık kararlarını ve sevgi yoksunluğunu getirecek. Hafta sonu kazalara ve acılara açık bir evre geçireceğimiz için maksimum dikkatli olunmalı. Su Karakuş / Uzman astrolog