GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Mart 2021 Salı 22:08

Şaşırtan tweet sonrası Kocaoğlu'ndan açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun hesabından geçmişte il başkanlığı görevinde bulunan ve partiden ihraç edilen Kemal Karataş'ın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren yazısının sosyal medya hesabından paylaşılması gündem oldu. Kocaoğlu yaptığı açıklamada paylaşımı kendisinin yapmadığını, paylaşımı silmek için uğraştığını belirtti.

EGEDESONSÖZ- İzmir'de uzun yıllar belediye başkanlığı görevini yürüten ve şimdilerde sakin bir hayat süren Aziz Kocaoğlu, sosyal medyayı da aktif olarak kullanmıyor.

Geçtiğimiz Aralık ayında Kocaoğlu'nun twitter hesabından yapılan "asimetrik Gürbüz" paylaşımı merak konusu oluşturmuş ve sonrasında paylaşım kaldırılmıştı.

Kocaoğlu'nun hesabından bugün bir paylaşım daha yapıldı. CHP'den ihraç edilen eski il başkanı Kemal Karataş'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirdiği bir yazının linkinin Kocaoğlu'nun hesabından paylaşılması şaşkınlık yarattı.

TWİTTER HESABINDA PROBLEM YAŞIYORUM
Konuyla ilgili Egedesonsöz'e konuşan Aziz Kocaoğlu, “Söz konusu paylaşımı ben yapmadım. Sosyal medya hesabını kendim kullanıyorum ama Twitter hesabında bir problem yaşanıyor. Paylaşımı silmek için uğraştım. Yeni hesap oluştur ve zaten hesabın var gibi uyarılar geliyor. Bu tür bir paylaşım yapmam söz konusu değildir. Zaten aktif kullanıcı da değilim” dedi.