GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Temmuz 2020 Cuma 16:16

İki yıllık performans araştırması: Ege'nin en başarılı vekili CHP'li Sındır!

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan performans çalışmasına göre, Ege Bölgesi’nin en başarılı milletvekili CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır oldu.

EGEDESONSÖZ- Milletvekillerinin iki yıllık performansı ile ilgili olarak anket çalışması yapan ORC Araştırma Şirketi, sonuçları yayınladı.

Yayınlanan sonuçlara göre Ege Bölgesi'ndeki milletvekillerinin performasnları da ortaya çıktı. Anket sonuçlarına göre CHP'den 8, AK Parti'den 5, MHP'den 1, İYİ Parti'den 1 milletvekili ilk 15 içerisinde kendine yer buldu.

Ege Bölgesi’nin en başarılı milletvekili CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır oldu. Sındır'ı AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Miletvekili Tuncay Özkan, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay takip etti. 

Listede CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan 8. sırada, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya 11. sırada ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray 13. sırada kendisine yer buldu.