GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
28 Eylül 2020 Pazartesi 13:50

CHP’den iki günlük İzmir kampı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) görevli 3 isim İzmir'deki yarın kalan toplantılarını tamamlamak için bu hafta İzmir'de olacak. Cuma ve cumartesi günü bir dizi toplantıların yapılacağı görüşmelerde bazı ilçelere özel yoğunluk gösterilecek.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun cuma günü İzmir’e geliyor. Geçtiğimiz günlerde gelmesi beklenen isimler İzmir'de 2 gün sürecek bir program düzenleyecek. Genel Sekreter Böke ve Genel Başkan Yardımcıları Salıcı ve Torun, ziyaret süreci içinde belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelmesi bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, CHP'de Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun cuma ve cumartesi günü gerçekleştirecekleri program için İzmir’e geliyorlar. Geçtiğimiz günlerde gelmeyi planlanan siyasiler koronavirüs pandemisi riski nedeni ile ziyaretlerini ertelemişti.

Cuma günü saat 10.00’da Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılması planlanan toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri, İzmir Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları'nın katılması bekleniyor.

O İLÇELERE ÖZEL TOPLANTI
Cuma ve cumartesi günü gerçekleştirilecek toplantıların yanı sıra bazı ilçeler ile özel görüşme yapılacağı öğrenildi.