GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Eylül 2020 Pazar 18:17

Gelecek Partisi'nde flaş gelişme: İlçe Başkanlığı tabelaları yerinden söküldü

Gelecek Partisi İzmir'de Gaziemir İlçe Binası'nın tabelaları yerinden söküldü. İstifa eden Gelecek Partisi eski Gaziemir İlçe Başkanı Mutlu Metin tabela sökümü ile ilgili "Göreve gelecek kişi bulunamayınca tabelaları mecbur sökmez zorunda kaldım. Çünkü oranın belirli bir kirası var ve ben de bunun için mevcut alan içerisinde bulunan eşyalarımı aldım" ifadelerini kullandı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Gelecek Partisi İzmir'de istifa depremi yaşıyor. İzmir'de kuruluşundan itibaren birçok görev değişikliğinin yaşandığı Gelecek Partisi'nde son olarak Gaziemir İlçe Binası'nın tabelaları söküldü. Ayrıca bazı ilçe başkanların da istifa dilekçelerini imzaladığı son kararın salı günü verileceği öğrenildi.

YERİME BİRİ BULUNAMADI
Gaziemir eski İlçe Başkanı Mutlu Metin kendisinden sonra göreve gelecek birinin bulunamaması sonrası ilçe binasını boşalttığını söyledi. Metin, "Gaziemir İlçe Başkanlığımız'daki tabelaları söktüm. Geçtiğimiz günlerde istifa ettim ve istifa ettikten sonra yeni biri bulunamadı… Göreve gelecek kişi bulunamayınca tabelaları mecbur sökmez zorunda kaldım. Çünkü oranın belirli bir kirası var ve ben de bunun için, mevcut alan içerisinde bulunan eşyalarımı aldım" ifadelerini kullandı.

YENİDEN AKTİF OLACAK
Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Serhat Mustafa Şener ise istifa haberlerini yalanlarken henüz İl Başkanlığı'na gelen herhangi bir istifanın olmadığını söyledi. Şener, ayrıca yeni ilçe binasının yeniden aktif olacağını söyledi. Şener "İl başkanlığımıza ulaşan herhangi bir istifa şu an bulunmamaktadır. Gaziemir'de tabelalarının sökülmesi, Gaziemir ilçe başkanımız, ilçe örgütünü işlerinden dolayı kuramamıştı. Başka bir arkadaşımız da orada durmak istemedi. Başka bir alanda ilçe binamız yeniden aktif olacak.

Bunlar provoke ediliyor şuan. Gerçekten İl Yönetimimize birkaç ilçede istifa talebi gelirse bunu açıklarım. Tek taraflı bir iradedir istifa. Bundan kaynaklı gitmek isteyen arkadaşlar olursa yollarımız ayrılır ve kalan arkadaşlarımız ile devam ederiz" dedi.