GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
8 Nisan 2020 Çarşamba 21:08

Başkan Özçınar makam aracını korona için tahsis etti!

Kiraz Belediye Başkanı Özçınar, “Ben diyabet hastası olduğum için risk grubunda bulunuyorum ve 65 yaş üstü annem ile birlikte yaşıyorum. Bu sebeplerden ötürü işleri telekonferans yoluyla hallediyorum. Acil durumlar dışında evdeyim. Gıda yardımlarımızın vaktinde halkımıza ulaşması için makam aracını tahsis ettim” dedi.

EGEDESONSÖZ- Türkiye’de koronavirüs ile mücadele edildiği şu günlerde İzmir’de de yerel yönetimler çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yetkili ve uzmanların milyonlarca vatandaşa yönelttiği ‘evde kal’ çağrılarına uyan Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar, örnek bir uygulamaya imza attı.

Kendisinin diyabet hastası olduğu annesinin de 65 yaş üstü grubunda bulunduğu için risk altında olduğunu ifade eden Başkan Özçınar belediye işlerini telekonferans yoluyla yürüttüğünü açıkladı. Acil durumlar dışında evde olduğunu belirten Özçınar, mecburi kaldığında belediyeye gittiğini vurguladı.

Salgınla mücadelede ilçesinde önemli uygulamalara imza atan Özçınar son olarak gıda yardımlarının ulaştırılması için makam aracını tahsis ettiğini de açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özçınar, “Ben diyabet hastası olduğum için risk grubunda bulunuyorum ve 65 yaş üstü annem ile birlikte yaşıyorum. Bu sebeplerden ötürü işleri telekonferans yoluyla hallediyorum. Acil durumlar dışında evdeyim. Gıda yardımlarımızın vaktinde halkımıza ulaşması için makam aracını tahsis ettim” dedi.