GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Cumhur BULUT
YAZARLAR
30 Mart 2024 Cumartesi

Foça Tire Dikili Çeşme Gülzar Olacak

Hepimiz çok heyecanlıyız…

Cumhur İttifakı ve MHP olarak aylardır sürdürdüğümüz coşkulu, heyecanlı ve dahi anlamlı seçim çalışmalarının sonuna geldik.

Bugün itibariyle akşam saatlerinde propaganda çalışmaları son bulacak…

Yarın sabahtan itibaren de oy verme işlemlerine başlayacağız.

Öncelikle seçim sonuçlarının Devletimize, Milletimize ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Sonra da büyük bir seçim zaferine bir adım kala Cumhur İttifakımızın bütün kadrolarını ve bilhassa MHP’nin muhteşem mensuplarını, faziletli kadrolarını ve fedakâr müntesiplerini kutluyorum.

Şimdiden mübarek olsun.

Foça Mübarek olsun…

Yıllardır makus talihini yenemeyen Foça, öz evladı Taner Acar Başkanla birlikte yeni ufuklara doğru yol almaya başladı bile…

Denizi başka mavi, ormanı başka yeşil olmaya Foça’ya güneş bir başka vurmaya başladı… Haydi Bismillah.

Tire Kutlu olsun.

Anadolu’muzun Semerkand kardeşi, İstanbul zirvesinin İzmir’deki köklerinin tutunduğu ilçemiz Tire yıllardır süren durgunluğunu şimdi atmak üzere… Arif Demirkan ve güçlü kadrosu bin yıllık vatan Tire’yi çağlar üzerinden sıçratarak tekrar o saltanatlı yıllarına döndürecek. Adımlar atıldı saatler sayıyoruz… Bismillah.

Dikili Tebrikler…

Sen bu tebriği hak ediyorsun Sema Başkan… Sana yakışıyor Dikili MHP ve Cumhur İttifakı… İzmir’imizin en güzel ilçelerinden biri olan Dikili’nin geldiği durumu tamamen tersine çevirecek bir dönüşüm başladı… Dikili’ye bayan eli değecek, Ayırmadan ayrışmadan, canla başla çalışacak bir yönetim Dikiliye şimdiden müjdeler olsun. Haydi Bismillah!

Ve Çeşme…

Sen ne güzel bir vatan köşesisin Çeşme?... Sana sevda ile hizmet etmek isteyen Esat Tanık ne güzel… Kutlu olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Bir şehir nasıl sevilir, bir şehre en güzel şekilde nasıl hizmet edilir sadece Çeşme’ye ve İzmir’e değil bütün Türkiye’ye gösteren Esat Başkan yolun açık olsun. “Çeşme’yi aç, gülzar et…”

Evet bunlar MHP’nin İzmir’deki yeni belediyeleri… Gurur tabloları…

Hayırlı mübarek olsun.

Unutmayalım… Coşkumuz hizmet aşkımızdandır.

İnsanımıza hizmet için geliyoruz. Hizmette zirve olacağız.

Bu başarılarda emeği geçen, dua eden tüm destekçi ve dava arkadaşlarımızı kutluyorum.

Allah yar ve yardımcınız olsun.