GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Mart 2020 Çarşamba 17:11

Zeybekci’ye 'koronavirüs' engeli: Program iptal edildi

Eski Bakan Zeybekci’nin 12 Mart Perşembe Günü, yarın Katip Çelebi Üniversitesi’nde katılacağı konferans koronavirüs karşısında alınan tedbirlerden dolayı ertelendi. Programın 2 Nisan tarihinde gerçekleşeceği belirtildi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşacak olan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin programı koronavirüs sebebiyle iptal edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın önceki gün Türkiye’de ilk vakanın tespit edildiği yönünde verdiği bilgi sonrasında yetkililer güvenlik önlemlerini almaya başladı.

Zeybekci de “Yeni Dünya Ekonomi Düzeni ve Yeni Dünyanın Girişimcileri” başlıklı konferansı ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin konuğu olacaktı.  Üniversitenin Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda yapılacak toplantı için ilk olarak davet geçilmişti.

Sonrasında ise üniversite yaptığı açıklamada, “12 Mart 2020 Perşembe Günü saat 14.00'te Prof. Dr. Fuat Sezgin konferans salonunda Eski Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekci' nin vereceği, “Yeni Dünya Ekonomi Düzeni ve Yeni Dünya' nın Girişimcileri” başlıklı konferans Coronavirus' e karşı tedbirler kapsamında iptal edilmiştir. Konferans 2 Nisan 2020 tarihinde aynı yer ve saatte yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.