GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Şubat 2019 Perşembe 15:12

Zeybekci'nin heybesinden çıktı... İzmir'e 8 tane Millet Bahçesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Haziran genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde en büyük vaatleri arasında bulunan millet bahçelerinin İzmir’de hayata geçirileceği noktalar belli oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci, 8 tane millet bahçesinin yapılacağı yeri açıkladı.

Mehmet İŞLER/ EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde en büyük vaatleri arasında bulunan millet bahçelerinin İzmir’de hangi noktalara yapılacağı netlik kazandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım’ın da Başbakanlığı sürecinde İzmir’deki mitinglerde bahsettiği bahçeler için İzmir’de 8 nokta belirlendi.

- TEK TEK AÇIKLADI... ZEYBEKCİ'DEN İZMİR'E '10 NUMARA' PROJELER!

AK Parti’nin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile kurduğu Cumhur İttifakı kapsamında 31 Mart yerel seçimleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterdiği Nihat Zeybekci, projelerini kamuoyuna açıklarken millet bahçeleri noktasında ayrı bir paragraf açtı.

- İZMİR'DE MİLLET BAHÇESİ POLEMİĞİ... CHP'DEN 'ÖNERGE' HAMLESİ!

Buna göre; İzmir’de kişi başına düşen yeşil alanın 5 yılın sonunda 10 katına çıkacağı belirtildi. İzmir’in Millet Bahçeleri ile yeni yeşil alanlara kavuşacağı aktarılırken bu bölgelerin, Bayraklı- Turan, Hatay- Poligon, Çiğli-Kaklıç, Bornova- Ege Üniversitesi, Karabağlar- Uzundere, Gaziemir- Sarnıç, MTK-Nato ve Buca Cezaevi oldukları açıklandı.