GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
1 Nisan 2019 Pazartesi 14:04

Zeybekci: İzmir'imize hizmetkar olmak benim için şereftir

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “İzmir'imizin verdiği kararı saygıyla selamlıyorum. Bundan sonra da, bu can bu bedende oldukça İzmir’imize hizmet etmeye devam edeceğiz. İzmir’imize  hizmetkar olmak benim için bir şereftir” dedi.

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Mahalli Genel Seçimleri’nde İzmir tercihini Millet İttifakı’ndan yana yaptı ve ipi Tunç Soyer göğüsledi.

Soyer’in rakibi olan, Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, sosyal medya hesabından açıklamalarda ve değerlendirmelerde bulundu.

İzmir’in verdiği kararı saygıyla selamladığını belirten Zeybekci açıklamasında şunlara yer verdi:

“Seçim sonuçlarının İzmir'imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Milletimiz bir karar vermiştir. Her zaman dile getirdiğimiz gibi milletimizin iradesinin üstünde bir güç tanımadık.

İzmir'imizin verdiği kararı saygıyla selamlıyorum.

‘Güzelsin asil duruşlu, medenisin hoş görülü, olduğun gibi içli dışlı’ diyerek çıktığımız yolda İzmir’imizin sokaklarını dolaşarak milyonlarca vatandaşımıza ulaştık.

Bu süreçte bize samimiyetini ve sevgisini eksik etmeyen hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle gece gündüz demeden birlikte koştuğumuz tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da, bu can bu bedende oldukça İzmir’imize hizmet etmeye devam edeceğiz.

İzmir’imize  hizmetkar olmak benim için bir şereftir”