GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Kasım 2018 Cuma 12:36

Zeybekci’den teşkilata net mesaj: İnanmasak İzmir’e gelmezdik!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci teşkilatla buluştu. Seçim sürecine yönelik net mesajlar verdiği öğrenilen Zeybekci’nin yoğun bir çalışma temposu beklediğini vurguladığı belirtildi. Zeybekci’nin, “Yeni süreçte her ilçeye gideceğim. Hep beraber çalışacağız. İnanmasak İzmir’e gelmezdik. İnandık ki İzmir’e geldik. İnşallah hep beraber İzmir’i kazanacağız” dediği öğrenildi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Teşkilat’ında yoğun bir mesai geride kaldı.

Genel Merkez tarafından 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçim için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak görevlendirilen Nihat Zeybekci, parti binasında teşkilatla bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de Zeybekci’ye eşlik etti.

Buluşmaya milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

Bir önceki akşam parti il binasına gelerek açıklamalarda bulunan Zeybekci’nin, ‘Teşkilatla buluşmak istiyorum’ mesajı verdiği öğrenildi. Bu çerçevede ise il yönetim kurulu tarafından organize edilen kahvaltı programında Zeybekci ve İzmir teşkilatı bir araya geldi. Tanışma, kaynaşma niteliği taşıyan parti buluşmasında herkes söz alarak kendini tanıttı. Basına kapalı bir şekilde gerçekleşen toplantının 1 saat kadar sürdüğü belirtildi.

İNANDIK Kİ İZMİR’E GELDİK!
Zeybekci’nin parti yöneticilerine seçim kampanya süreci noktasında net mesajlar verdiği öğrenildi. Teşkilattan yoğun bir çalışma temposu beklediğini vurguladığı öne sürülen Zeybekci’nin, “Yeni süreçte her ilçeye gideceğim. Hep beraber çalışacağız. İnanmasak İzmir’e gelmezdik. İnandık ki İzmir’e geldik. İnşallah hep beraber İzmir’i kazanacağız” dediği öğrenildi.