GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
15 Aralık 2018 Cumartesi 10:33

Zeybekci ailesinin mutlu günü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin oğlu Atilla Zeybekci ile Elif Sertkan çiftinin, Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki nikah töreninde şahitlik yaptı. Törene İzmir'den de katılım oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, AK Parti İl Başkanı Şengül de nikahta bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin oğlu Atilla Zeybekci ile Elif Sertkan çiftinin, Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki nikah törenine katıldı. Törene TBMM Başkanı Binali Yıldırım da katıldı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kıydığı nikahta, Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Yıldırım, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli şahitlik yaptı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti İzmir Milletvekilleri, İzmir'den AK Partili belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yöneticileri de yer aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da gelen davet üzerine törene katılım gösterdi.