GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
21 Haziran 2017 Çarşamba 15:21

Zehirlenen askerlere yemek İzmir’den gelecek!

Bir ay içerisinde yüzlerce askerin gıda zehirlenmesi ile gündeme gelen Manisa kışlalarının yemek temini ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre askerlerin yemeği İzmir kışlalarından temin edilecek.

Ayşe YILMAZ / EGEDESONSÖZ- Manisa'da 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda yüzlerce askerin zehirlenerek hastaneye kaldırılması ve bir askerin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan Mayıs ayındaki zehirlenmelerle birlikte, Manisa'da askerler dördüncü kez zehirlendi.

- ASKERLERİN ZEHİRLENMESİ: CHP'Lİ VEKİLDEN SUÇ DUYURUSU!

Peş peşe yaşanan gıda zehirlenmelerinin yankısı devam ederken askerlerin yemek ihtiyaçları Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesi olan Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi tarafından 3 gün boyunca karşılandı. Belediyelerin ‘yemek nöbeti’ dün Yunusemre Belediyesi’nin yemek temini ile son buldu.  

Edinilen bilgiye göre bugünden itibaren acemi erlerin kışladan dağıtımlarının yapılacağı tarihe kadar yemek ihtiyaçları konservelerle temin edilecek. Dağıtımın ardından kışlada kalacak görevli kalan personelin yemeği ise İzmir kışlalarından karşılanacak. Binlerce askerin dağıtımından sonra kışlaların günlük yemek ihtiyacını karşılayacak olan İzmir’in bu görevi yeni bir anlaşma yapılana kadar devam ettirmesi beklenildiği öğrenildi.