GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ege
1 Ağustos 2024 Perşembe 09:08

Zehir patroniçesi... 14 suç kaydı var!

Akhisar’da İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen geniş çaplı operasyon kapsamında Patroniçe lakaplı Seher Borer (33) ve eşi ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı. Gerçekleştirilen operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Manisa Akhisar'da uyuşturucu ticareti ile mücadele kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Akhisar NSM Büro Amirliği görevlileri ve Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Personeli ile birlikte geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon kapsamında bir ikamet ve bir işyerinde yapılan aramalarda Patroniçe lakaplı Seher Borer, eşi ve beraberinde 4 kişi gözaltına alındı.

Operasyon çerçevesinde yakalanan şüphelilerden Seher Borer'in 14 adet suç kaydı, eşi Bayram Borer'in ise 6 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı

Gerçekleştirilen operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 16 parça halinde toplam ağırlığı 450.50 gram metamfetamin, 5 adet Galara 300 mg ibareli sentetik ecza, 1 adet hassas terazi, 2 adet bong, 1 adet payp adlı uyuşturucu maddeye el konuldu.

Akhisar Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ilçede uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini belirtti. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen dört zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Yeni Asır)