GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
31 Mart 2019 Pazar 23:35

Zaferi O’na armağan etti: Rahat uyu abim

İzmir’in Tire ilçesinde seçimi kazanan İYİ Parti Adayı Atakan Duran zaferi geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden CHP İzmir eski İl Sekreteri ve Meclis Üyesi Adayı Yücel Özen’e armağan etti. Duran, “Rahat uyu abim” dedi.

EGEDESONSÖZ- İttifak kararının alınmasından sonra İzmir’de İYİ Parti’ye bırakılan ilçeler arasında yer alan Tire’de sandık sonuçlarına göre zafere Atakan Duran ulaştı. İYİ Parti’de ilçe başkanlığı yaptıktan sonra partinin aday gösterdiği Duran, rakibi AK Partili Selman İçelli’ye fark attı. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in de parti tarafından aday gösterilmemesi nedeniyle DSP’den yarışa girdiği siyasi atmosferde sonuçlar çok merak ediliyordu. Sandıktan çıkan sonuçlara göre seçimi kazanan Duran, zaferi İzmir siyasetinin yakından tanıdığı bir isim olan Yücel Özen’e armağan etti.

Kanser tedavisi gören ve geçtiğimiz günlerde hayata veda eden CHP İzmir eski İl Sekreteri ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Yücel Özen’in fotoğrafının bulunduğu dev posterin altında konuşma yapan Duran, “Bu zafer sana, rahat uyu abim” ifadelerini kullandı.  Hayatını kaybeden Yücel, Duran’ın birinci sıradan meclis üyesi listesinde yer alıyordu.