GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
23 Haziran 2024 Pazar 20:54

Zafer Algöz'den Başkan Tugay'a: Saygısızlık ediyorsun!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın İzmir Şehir Tiyatroları Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten ile yola devam etmeme kararı almasının ardından Erten, sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Tugay’ı eleştirmişti. Son olarak ünlü tiyatrocu Zafer Algöz de Tugay’ın bu kararına karşı tepki gösterdi. Algöz, “Yücel Erten ülkemizin en kıymetli ve en kariyerli yönetmenidir. Saçma bahanelerle görevden almak ne demek? Hani nerede liyakat? Elini öpmeniz gerekirken, sen git adamım gelsin… Pes” dedi.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde başkanlık görevine gelmesinin ardından belediye kadrosunda revizyona giden Cemil Tugay, son olarak İzmir Şehir Tiyatroları Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten ile çalışmayacağını Erten’e bildirmişti. Bunun üzerine Erten, sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Tugay’ı eleştiri yağmuruna tutmuştu.

-BÜYÜKŞEHİR'DEKİ ATAMA KARARINA ZEHİR ZEMBEREK TEPKİ: TUGAY'A 'SANATSAL' İSYAN!

Ünlü tiyatrocu Zafer Algöz de konuya dahil olarak sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Tugay’ın kararını eleştirdi.

Algöz, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Hatay, Tarsus, Bursa Nilüfer derken İzmir’e de çomak sokmak ne demek. İzmir Şehir Tiyatroları kurucusu ve Sanat yönetmeni Yücel Erten ülkemizin en kıymetli ve en kariyerli yönetmenidir. Saçma bahanelerle görevden almak ne demek? Hani nerede liyakat? Elini öpmeniz gerekirken, sen git adamım gelsin… Pes. İzmir’in dağ gibi sorunlarını çözmek yerine,3 yılda hayli yol kat etmiş tiyatronun yönetimiyle saçma bahanelerle uğraşmak yakışmıyor Cemil Tugay… Herkes anladığı işi yapsın, işi ehline bıraksın. CHP yönetimi bu saygısızlığı seyrederse, liyakat diye gezinmesin