GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Şubat 2021 Çarşamba 14:54

Zabıta’da kan değişimi… Büyükşehir'e üç yeni isim

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde uzun bir dönemdir Zabıta Daire Başkanlığı'na da Şemi Albat'ın Büyükşehir bünyesinin idari bölümünde şube müdürü kadrosunda başka bir göreve atanacağı ve yerine Trafik Şube Müdürü Gökhan Daca'nın atanacağı belirtildi. Diğer yandan İZSU Daire Başkanlığı kadrosuna Bayraklı Belediye Başkan Yardımcısı Yıldırım Ayaz’ın atanması için çalışmaların sürdüğü, Bayraklı’nın bir diğer başkan yardımcısı Murat Koçak’ın da Büyükşehir’e atamasının yapılması için görüşmelerin devam ettiği öne sürüldü.

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde üç yeni bürokratın atanması noktasında çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

Bayraklı Belediye Başkan Yardımcıları Murat Koçak ve Yıldırım Ayaz'ın, Büyükşehir'e geçmek için Başkan Serdar Sandal ile görüştükleri aktarıldı. Ayaz'ın, Büyükşehir'de İZSU'da daire başkanlığı kadrosuna alınacağı ifade edildi. Bayraklı Belediyesi'nden Büyükşehir'e daha önce, başkan yardımcılarından Ulaş Aydın transfer olmuş, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı kadrosuna atanmıştı.

Zabıta Daire Başkanlığı'nda ise kan değişimi yaşanacak. Uzun bir süredir daire başkanlığı görevini yürüten Şemi Albat'ın yerine, Zabıta Trafik Şube Müdürü Gökhan Daca'nın getirileceği ifade edildi. Albat'ın Büyükşehir'in idari bölümünde şube müdürü kaderosunda başka bir göreve atanacağı aktarıldı. Daca'ya atama tebligatın birkaç gün içinde yapılacağı öğrenildi.