GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
26 Mayıs 2019 Pazar 14:54

Yüreğimiz seninle Göztepe!

Spor Toto Süper Lig'de bugün evinde oynayacağı Ankaragücü karşılaşmasını kayıpsız geçerek kümede kalışını ilan etmek isteyen Göztepe tüm camiasıyla kritik randevuya hazır.

Spor Toto Süper Lig'de son haftaya gidilirken kümede kalma mücadelesi veren Göztepe, final maçında bugün Ankaragücü'nü ağırlıyor. Bornova Doğanlar Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşmayı beINSports2 canlı olarak ekranlara getirecek.

Ligde son haftaya 35 puanla 15. sırada avantajlı bir konumda giren Göz-Göz, 40 puanla iddiası bulunmayan Ankaragücü'nü yenmesi halinde rakiplerinin sonucuna bakılmaksızın ligde kalacak. 16. sırada 34 puanı bulanan Bursaspor'un 1, 32 puanlı Erzurumspor'un ise 3 puan önünde yer alan İzmir ekibi, puan kaybetmesi halinde ise rakiplerinin puan kaybını bekleyecek.

AVANTAJ GÖZ-GÖZ'DE
Sarı-kırmızılıların kazanamaması durumunda aynı saatteki Kayseri-Erzurum, Malatya-Bursa maçlarından çıkacak sonuçlar konumunu belirleyecek. Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Göztepe, taraftarlarının müthiş desteği altında oynanacak randevuyu kazanıp direkt ligde kalışını ilan etmek istiyor.

GÖZ-GÖZ'E REKOR PRİM
Süper Lig'de kümede kalmak için Ankaragücü ile sezonun son maçına çıkacak olan Göztepe'de futbolculara yönetim sürpriz prim verecek. Sarı-kırmızılı ekip, bugün oynanacak olan maçlar sonunda ligde kalması halinde futbolcular 50'şer bin dolar (yaklaşık 300 bin lira) prim almaya hak kazanacak.

TARAFTARLAR GÖREV BAŞINA
Göztepeli taraftarlar sezonun son maçında İzmir'de oynanacak olan Ankaragücü maçı için göreve hazır. Hafta içinde satışa çıkan biletleri tamamen tüketerek final maçı öncesi kenetlenen Göztepeliler, Doğanlar Stadı'nı tıka basa dolduracak. Bu sezon içerde ve dışarda İzmir ekibini yalnız bırakmayan on binlerce taraftar, maça özel hazırladıkları pankartlar ve bayraklarla tribünlerde karnaval havası estirecek.