GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
7 Nisan 2021 Çarşamba 12:09

Yufkacıya kaçan eltiler olayında şok gelişme

Esra Erol'un programıyla gündeme gelen iki elti ve Yufkacı Muammer Ay olayında 3. bir kadın ortaya çıktı. Programla telefonla bağlanan Ayşe isimli kişi, Yufkacı Muammer'in eşiyle kendisini barıştıracağını söyleyip bir şekilde kandırdığını ve Muammer ile birlikte yaşamaya başladıklarını öne sürdü.

Hamide Duran isimli iki eltinin Yufkacılık yapan Muammer Ay'a kaçtığı haberi, Esra Erol'un programıyla gündeme gelmiş ve günlerce konuşulmuştu. İki elti ve Yufkacı Muammer ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı ve yaşananlar herkesi şoka uğratmayı başardı.

İlk olarak büyük elti Hamide Duran'ın annesi Fatma Hanım telefonla Esra Erol'a bağlanıp, kızının yuvasını yıkan kişinin, küçük elti Hamide olduğunu söyledi. Fatma Hanım, 'Geri dönmesine sevindim ama Hamide beni yaktı. Hamide her şeyi biliyordu. Benim kızımı yaktı. Hamide yalan konuşuyor. Güvenmeyin. Hamide kocasına kavuştu rahat etti mi? Benim kızımı evden alıyordu. Kızıma telefon ediyordu. Niye telefon ediyordu? Yalan konuşmasın. Benim kızımı da kendisini de yaktı. Her gün işe beraber gidiyorlardı. Kızımın yuvasını yıktı, benim de yuvamı yıktı." ifadelerini kullandı.

Fatma Hanım'ın sözlerine yanıt veren küçük elti Hamide ise, "Benim yufkacı Muammer ile Hamide arasındaki ilişkide bir rolüm yok. Onlar kendileri yaşadı. İşten sonra ilişkileri başladı." ifadelerini kullandı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Muammer Ay hakkında peş peşe ihbar telefonları gelmeye başladı. Antalya'da yaşayan Ayşe isimli kadın ise telefonla yayına bağlanarak başından geçenleri şu şekilde anlattı: "Muammer çalışmayı sevmediği için, kandırdığı kadınların paralarını yiyor. Çok dürüst olduğunu söyleyip onları kandırıyor. Beni de "öldürürüm" diye tehdit etmişti. Ben evliydim, eşimden boşanacaktım. Benim boşluğuma geldi ve benim beynimi yıkadı. İkna edici ve sakin konuşup karşı tarafı kandırıyor.

Ben ona abi diye hitap ederken, bir süre sonra nasıl olduğunu anlamadan aynı evde yaşamaya başladık. Kocamın arkadaşıydı, bizim evimize girip çıkardı. Beni eşimle barıştırmak için uğraşıyordu sözde. Karısı bana gelinim diyor, evimize girip çıkıyordu. Meğerse esas niyeti başkaymış."Anlattıklarıyla herkese şaşkınlığa uğratan Muammer Ay'ın kendisine şiddet uyguladığını da itiraf etti.