GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Şubat 2022 Salı 14:27

Yücel İzmirli vekiller ile bir araya geldi… Saha çalışmaları için düğmeye basıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin İzmir Milletvekilleri ile il binasında bir araya geldi. Toplantının gündeminde ise saha ziyaretleri ve CHP Lideri'nin İzmir ziyaret yer aldı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekilleri CHP İzmir İl Binası'nda İl Başkanı Deniz Yücel ile bir araya geldi.

İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Özcan Purcu, Kani Beko, Bedri Serter, Murat Bakan, Sevda Erdan Kılıç, Tacettin Bayır, Mahir Polat ve Atila Sertel'in katıldığı toplantının ana gündeminde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Şubat'ta gerçekleştirmesi planlanan İzmir ziyareti ve saha çalışmaları yer aldı.

İL BİNASI AÇILIŞI VE LİDER ZİYARETİ MASADA
14 Şubat Pazartesi günü Üçyol-Buca Metrosu açılışına gelmesi planlanan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun programı ilçe başkanlarının ardından milletvekilleri ile yapılan toplantıda da masaya yatırıldı. Yoğun katılım ile gerçekleştirilmesi beklenen temel atım töreni ve il binası açılışı için karşılama ve sonrasında yapılacak programlar da görüşüldüğü ve vekillerin görüşlerinin alındığı öğrenildi.

SAHA ZİYARETLERİ HIZ KAZANACAK
Toplantıda ayrıca saha çalışmaları da gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda İl Başkanı Deniz Yücel liderliğinde ilçe çıkarmaları yapan CHP İzmir Milletvekilleri bu kez de merkezden başlayarak ilçeleri gezecek. Gruplara ayrılacak sokak sokak esnaf ile bir araya gelmeyi planlanırken, ilk ziyaret bu hafta cuma günü kent merkezinden başlayacak. Kıbrıs Şehitleri, Mithatpaşa Caddesi, İnönü Caddesi gibi esnafın yoğun şekilde bulunduğu alanlarda birebir temas kurulacak. Esnafın son dönemlerde en çok yakındığı 'Elektrik zamları' odaklı yapılacak ziyaretler eş zamanlı gerçekleştirilecek. Kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlanan ziyaretler sonrası hazırlanan rapor genel merkeze sunulacak.