GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Aralık 2022 Perşembe 10:35

‘Yoruldum’ dedi, bıraktı… Menderes’te sürpriz istifa!

Menderes Belediyesi şirketlerinden Cumaovası İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hasan Yücel Kara, görevinden ayrıldığını duyurdu.

EGEDESONSÖZ – Başkan Mustafa Kayalar’ın geçici olarak görevden uzaklaştırılmasından sonra hararetli günler geçiren Menderes’te, Hasan Yücel Kara’nın sürpriz istifası konuşuluyor. Kayalar’a en yakın isim olarak bilinen ve belediye şirketi Cumaovası İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen Kara, istifasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Menderes Belediye Meclis üyesi Hasan Yücel Kara, 2019 yerel seçimleri sonrası Cumaovası İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirilmişti. Sosyal medya hesabından istifasını, “Menderes Belediyesi Cumaovası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevinden 30/11/2022 tarihinde işlerimin yoğunluğundan dolayı istifa etmiş bulunmaktayım. Yerime gelecek arkadaşa başarılar dilerim” sözleriyle duyuran Hasan Yücel Kara, “250 çalışanın sorumluluğunu uzun süre üstlendim, yoruldum. Yaz bitiminde istifa edeceğimi zamanında Mustafa Kayalar’a, daha sonra Başkanvekili Erkan Özkan’a iletmiştim. Kimseyle bir sorunum, kırgınlığım yok. Yerime gelecek arkadaşa başarılar dilerim” açıklamasında bulundu.