GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
14 Haziran 2022 Salı 11:18

Yine şemşiye!

Anıtkabir ziyaretinde üniformalı bir subayın Bülent Ersoy’a şemsiye tutması olay yaratmıştı. Ankara’da katıldığı açılışta da bir kişi Ersoy’a şemsiye tutmakla görevlendirildi.
 Bülent Ersoy, hafta sonu Ankara'da Gözde Çetin ve Pınar Uslu’nun sahibi olduğu ‘Jalis Beauty Bar’ adlı güzellik merkezinin açılış davetine katıldı. Sanatçı, kendisi için hazırlatılan istiridye kabuğu şeklindeki koltukta oturarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sanatçıyı güneşten korumak için bir kişi, başında şemsiyeyle bekledi. Bu görüntü, Ersoy’un Anıtkabir ziyaretini akıllara getirdi. Yağmurlu havada üniformalı bir subay ünlü şarkıcıya şemsiye tutmuş, o görüntüler çok tartışılmıştı.

OKUDUĞUM KİTABI BİR DAHA OKUMAM

Bülent Ersoy, eski sevgilisi Berk Yılmaz’la yeniden görüşmeye başladığı iddiasına da yanıt verdi: “Ben okuduğum kitabı bir daha okumam. O kitabı bir kere okurum, bir daha da rafa kalkar, geçmiş olsun. Ama annesinin benim için İzmir’den Çeşme’ye geldiği doğru. Otel odamda kendisiyle görüştüm. Gazinoya gelip programı izlemesinin doğru olmadığını, yakışıksız olacağını söyledim. ‘Hemen İzmir’e dön Şehnazcığım’ dedim.”