GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
7 Mayıs 2018 Pazartesi 12:00

Yılların sorununa Başkan Çerçioğlu'ndan neşter

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli Aydoğdu mahallesinin yıllardır süren alt yapı sorununu çözdü.

Büyükşehir Ekiplerinin aralıksız çalışmasıyla son aşamaya gelen bin metrelik  ana hat çalışması ile Aydoğdu mahallesi tertemiz suya kavuşacak. Temiz su için günleri sayan halk projenin son aşamaya gelmesiyle büyük mutluluk yaşıyor.


“SORUNU ÇERÇİOĞLU ÇÖZDÜ”
Mahallenin en önemli sorununun çözülmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten mahalle sakinlerinden Hüdaverdi Beköz, “Su sorunumuz uzun yıllardır devam ediyordu. Şükürler olsun ki bu sorunumuz ortadan kalktı. Yapılan hizmet büyük bir hizmet. Mahalle olarak sabırsızlıkla temiz su içmeyi bekliyoruz. Yıllardır yapılamayan sorunumuzu çözen Özlem başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah başımızdan başkanımızı eksik etmesin” dedi. 

BÜYÜK DERTTEN KURTULDUK
Aydoğdu Mahalle muhtarı Ümit Öncü,  Başkan Çerçioğlu’nun mahalle halkını büyük bir dertten kurtardığını belirterek, “Mahallemizde belirli yere kadar su isale hattı vardı fakat belirli yere kadar gelen de asbestli ve daralmış borulardı. Abonelere sular yeterli gelmiyordu. Sorunumuzu söyler söylemez ekipler anında müdahale etti.  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu bu sorunumuzu çok kısa sürede çözdü. Kendisine mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum. Mahallem ve ben büyük sevinç içindeyiz. Başkan Çerçioğlu’ndan Allah razı olsun.  Temiz su içmek bu mahallenin hayaliydi ve bu hayali Özlem Çerçioğlu gerçeğe dönüştürdü” şeklinde konuştu.

“YAPILAN HİZMET ÇOK ÖNEMLİ”
40 senedir mahallede oturduklarını ve esnaf olduğunu belirten Emine Menteş, “Yapılan hizmet bizim için çok önemli. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Uzun yıllardır esnaflık yapan biri olarak suyun önemini çok iyi bilirim. Temiz su içme hayalimizi Çerçioğlu gerçeğe dönüştürdü. Uzun yıllardır hep bu sorunun ortadan kalkmasını bekliyorduk. Kısa sürede sorunumuz çözüldü” dedi.