GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Mayıs 2024 Çarşamba 10:03

Yıldız'dan Lider'e 'Özel' hediye!

CHP Lideri Özel'i ziyaret eden Çiğli Belediye Başkanı Yıldız, geride kalan 2 aylık süreçteki belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Öte yandan Yıldız, Özel'e karakalem aile tablosu çalışması hediye etti.

EGEDESONSÖZ - Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti.  

Başkan Yıldız, 2 aylık süreçte yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirmek istediği projeler hakkında CHP Lideri Özel'i bilgilendirirken destekleri için de teşekkür etti. Öte yandan Yıldız, Özel'e karakalem aile tablosu çalışması hediye etti. Teşekkürlerini ileten Özel de belediye çalışmaları ile ilgili Yıldız'a başarılar diledi. 

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Yıldız şu ifadeleri kullandı:

Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel'i makamında ziyaret ettik.

Çiğli’de hayata geçirmek için çalıştığımız projelerimizi, sosyal belediyecilik uygulamalarımızı ve kısa sürede tamamladığımız hizmetleri kendisiyle paylaştık. 

Gençliğe olan inancıyla, 38 yaşımda bana Çiğli’nin Şehri Emini olma fırsatını sunan Genel Başkanımıza; nazik misafirperverliği, değerli önerileri ve ilçemizin geleceğiyle ilgili hedeflerimize olan desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Milletimizin yerel seçimlerde gösterdiği teveccühü boşa çıkarmamak ve partimizin iktidara giden yürüyüşüne destek olmak için yılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.