GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Nisan 2023 Cumartesi 17:31

Yıldırım, İzmir'de konuştu: İzmir’den öyle bir ses verelim ki kandil duysun!

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Gündoğdu Mitingi’nde yaptığı açıklamada “İzmirhazır mı? Bunlara ders vermeye var mısınız?  İzmir’den bunlara gereklicevabı verecek misiniz? İzmir’den öyle bir ses verelim ki sesimiz Kandil'ekadar gitsin, okyanus ötesine kadar gitsin! İnşallah İzmir’de kurtuluşunşehrinde al bayrağı en yukarılara kadar yükselteceğiz. Yeni bir destan yazmaya var mısınız?" dedi.

Oktay GÜÇTEKİN/EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de katılacağı miting öncesi konuşmalar gerçekleştiriliyor.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım yaptığı açıklamada “Güzel İzmir... Maşallah ne güzelsiniz. Muhteşemsin İzmir... Bu muhteşemgünde İzmirliler bize diyor ki 14 Mayıs hesap gündür. 14 Mayıs bölücüler ile,PKK ile FETÖCÜ'ler ile işbirliği yapanlara karşı hesap sorma günüdür. İzmirhazır mı? Bunlara ders vermeye var mısınız?  İzmir’den bunlara gereklicevabı verecek misiniz? İzmir’den öyle bir ses verelim ki sesimiz Kandil'ekadar gitsin, okyanus ötesine kadar gitsin! İnşallah İzmir’de kurtuluşunşehrinde al bayrağı en yukarılara kadar yükselteceğiz. Yeni bir destan yazmaya var mısınız? " şeklinde konuştu.