GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Eylül 2022 Cuma 15:19

Yetişkin, ‘Seferihisar uğurlu geliyor’ dedi… ‘ İktidarın yolu buradan geçiyor!’

Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grubu 27’nci Dönem  5'inci  Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na ev sahipliği yapan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, heyecanlı olduklarını dile getirirken “Seferihisar her zaman uğurlu geliyor, buradan bir Büyükşehir Belediye Başkanı çıkardık, Cumhurbaşkanı da çıkartırız. İktidarın yolu buradan geçiyor diye düşünüyorum ben de” ifadelerini kullandı.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi TBMM Grubu 27’nci Dönem  5'inci  Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na Seferihisar ev sahipliği yaptı.

Birbirinden çarpıcı açıklamaların gerçekleştirildiği programın ilk gününde ise Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin değerlendirmelerde bulundu.

BURADAN BİR CUMHURBAŞKANI ÇIKARTIRIZ
Programa ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük bir onur duyduklarını dile getiren Yetişkin, “İktidardan önceki son toplantının Seferihisar’da yapılması bizim için çok büyük bir onur. Seferihisar her zaman ilkleri yaşayan bir ilçe… İnşallah o ilki yaşarız, buradan bir Cumhurbaşkanı çıkartırız” diye konuştu.

ÖRGÜT OLARAK HEP BERABER ARKASINDAYIZ
Kılıçdaroğlu’nun partililere yönelik sözlerini de değerlendiren Yetişkin, “Seferihisar her zaman uğurlu geliyor, buradan bir Büyükşehir Belediye Başkanı çıkardık. Cumhurbaşkanı da çıkartırız, iktidarın yolu buradan geçiyor diye düşünüyorum ben de. Herkesin yerini belli etmesi lazım bu saatten sonra… Biz örgüt olarak hep beraber arkasındayız. Hiçbir şüphemiz yok bundan. Biz örgütümüz ne derse onu yapmaya hazırız. Biz genel başkanımızın arkasındayız” ifadelerini kullandı.

Toplantının ‘Kılıçdaroğlu’nun adaylığına işaret mi’ olduğu yönündeki soruya da yanıt veren Yetişkin, “Nereden baktığınıza bağlı. Bir 6’lı Masa var. Oradan çıkacak sonuca bağlı ama bizim gönlümüzden geçen genel başkanımızın aday çıkması” dedi.