GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Ocak 2024 Çarşamba 15:27

Yerel seçim öncesi aday oldu… Son maaşını eğitime bağışladı

Yerel seçim öncesinde aday olmak için görevinden istifa eden Karaburun Kaymakamı Eyüp Kaykaç son maaşını milli eğitime bağışladı. İlçe milli eğitim müdürlüğü ise Yeniliman’da bulunan kurs merkezinin tadilatını yaparken Atatürk büstü ve çevresini de yeniledi.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in Karaburun ilçesine kaymakam olarak atanan Eyüp Kaykaç yerel seçim öncesinde görevinden istifa ederek aday adayı oldu. Cumhur İttifakı’nın yüksek oranda aday göstermesi muhtemel isimler arasında yer alan Kaykaç kısa sürede ilçe halkından takdir toplarken çalışmaları da dikkat çekti.  Kaymakamlığı süresinde ilçenin birçok hizmet ihtiyacı için kurumlarla yakın çalışan Kaykaç siyasete soyunurken mesaisini ise saha çalışmalarına harcıyor.

Kaymakam Kaykaç görevinden ayrılırken aldığı son maaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışladı. Müdürlük ise kaymakamın bağışının ardından Yeni Liman Mahallesi’nde bulunan Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı kurs merkezinin tadilatını yaptı. İlk olarak boya badanası yapılan kurs merkezinin kapı ve pencereleriyle birlikte dökülen sıva onarımları yapıldı. Merkezin önünde bulunan alanın peyzaj düzenlemesiyle birlikte Atatürk büstü de yenilendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Kayadağ, katkıları nedeniyle Kaykaç’a teşekkür ederken Atatürk büstü önünde, “Devletinden aldığı son maaşını kurumumuzun tadilatına bağışlayan eski kaymakamımız Eyüp Kaykaç’a İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak şükranlarımızı sunuyorum Ulu öndersiz bir kurum eksik kalmış demektir. Atamız kurs merkezimize çok yakıştı” paylaşımında bulundu.