GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
5 Ocak 2018 Cuma 09:44

Yeniden moda olan siyah jean’lerle ne giymelisiniz?

Siyah jean’ler bu sezon adeta altın dönemlerini yaşıyorlar. Neredeyse her kombinin göz bebeği haline gelen bu jean’leri iyi kullanmak sizi stil sahibi yapmaya yetiyor. İşte siyah jean’lerinizle giyebileceğiniz süper tamamlayıcı seçenekler…

Bomber ceketler
Sokak giyiminin en iyi parçalarından iki şeyin bir araya gelmesi ortaya güzel bir tarz çıkarmaya yeterli. Bu kombinde olduğu gibi içinize bir sweat ya da kazak giyinip üzerine bir bomber ceket alın. Kolunuzda ise klasik bir çanta ve ayağınızda da nude bir çift sneakers ya da metalik tonlarda bir bot olsun.

Blazer ceketler
Bu klasikleşmiş kombo hayat devam ettikçe çok şık görünmeyi sürdürecek. Siyah bir jean’in üzerine alınmış siyah bir blazer ve altına giyineceğiniz bilekte botlarla her daim şık görünür. Özellikle Fransız kadınlarının çok kullandığı bu stil hem basit hem tarzdır.

Hareketli siyah jean’ler
Siyah denim pantolonunuz illa da çok klasik bir kesime sahip olma zorunda değil. Biliyorsunuz bu sezon bol paçalardan inci detaylı paçalara birçok seçenek bulunuyor. Siz de eklektik ve şık duracak bir tarz seçebilirsiniz.

Hareketli aksesuarlar
Akıllıca kullanılmış aksesuar ve parçalar siyah jean’inizi ve sizi bambaşka bir yere taşımak için yeterlidir. Şık bir görüntü elde etmek için kahverengi deri bir kemer, beyaz ayakkabılar ve natürel bir çanta kullanabilirsiniz.

Deri ceketler
Fransız moda editörü Geraldine Saglio fotoğrafta da görüleceği üzere; deri ceketi, siyah pantolonu ve orta boy topuklu ayakkabılarıyla oldukça zarif görünüyor. Motosikletçi deri ceketleri, sade ama etkili bir tarz yaratmak için her zaman çok iyi parçalar.