GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
21 Eylül 2021 Salı 11:10

Yeni dizisi için Adana'da

Uzun bir aradan sonra 'Şahmeran' adlı dizi için objektif karşısına geçen Serenay Sarıkaya'dan yeni fotoğraf geldi. Çekimler için Adana'da olan ünlü oyuncu, ayna pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Daha önce zamanlaması uymadığı için 'Bergen' filminde yer alamayacağını açıklayan Serenay Sarıkaya'nın başrolü Burak Deniz ile birlikte paylaştığı 'Şahmeran' adlı dizinin çekimlerine Adana'da start verildi.

Sarıkaya, geçtiğimiz hafta senaryo okurken verdiği pozu, "Nasıl özlemişim belli değil! Geliyor gelmekte olan..." ifadeleriyle 9,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmıştı.

29 yaşındaki Serenay Sarıkaya, birkaç gün önce çekimler için bulunduğu Adana'da otomobilin içinde poz vermiş ve kovboy şapkalı karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Dün sabah da çekimlere hayli erken başlayan Sarıkaya, saat 06.01'de yüzünde göz altı maskesiyle verdiği pozu paylaştı. Gönderisine, "Günaydın, ben işe gidiyorum." notunu düşen ünlü oyuncu, sette saçları yapılırken çekilen anlarını da yayınladı.

Ayrıca Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la aşk yaşayan Umut Evirgen ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Sarıkaya, "Yok arkadaşlar, öyle bir şey demeyelim. Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia" demişti.