GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
27 Temmuz 2020 Pazartesi 01:14

YDK'ye en yüksek oyla seçilen Polat: Çok mutluyum, gururluyum

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37. Olağan Kurultayı’nda en yüksek oyla yeniden Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) seçilen Mahir Polat açıklamalarda bulundu.

Muhittin AKBEL/EGEDESONSÖZ- CHP Büyük Kurultayı'nda 796 oy alarak birinci sıradan Yüksek Disiplin Kurulu'na yeniden seçilen İzmir Milletvekili Mahir Polat, "Çok gururluyum, mutluyum. Dokunulmazlığımın kaldırılmasını isteyenlere inat, örgütüm bana böyle bir ödül vermesi karşısında çok duygulandım" dedi.

İkinci defa YDK'da görev alacağını, YDK üyelerinin aslında çok yıprandığını belirten Mahir Polat, "Yıpranmamışım, hala enerji doluyum ki delegelerimiz beni yeniden seçti" dedi ve şunları söyledi:

"Bu dönemde de YDK'da çok çalışacağım. Dokunulmazlığımın kaldırılmasını isteyenler oldu. Bazı insanların liyakatsız bir şekilde bir yere gelmeleri nedeniyle dokunulmazlığıma göz dikenler var. Korkmuyorum. Doğru bildiğimden asla şaşmayacağım. Likayat sahibi insanlar işbaşına gelinceye kadar mücadeleme devam edeceğim. Örgütüm, bana yapılan tüm saldırılara rağmen YDK'da yeniden görev verdi. İnanılmaz mutluyum."