GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
5 Nisan 2017 Çarşamba 11:38

Yaşar Üniversitesi'nde Nurem imzası

Nurem İnşaat, Yaşar Üniversitesi’nin kapasitesini 2 bin kişi daha da arttıran 10 bin metrekarelik ek hizmet binasını bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak teslim etmenin gururunu yaşadı.
Geçtiğimiz günlerde 25. Yılını kutlayan Nurem İnşaat, endüstriyel yapıların ardından son dönemlerde çok başarılı konut projelerine de imza atmaya başlamıştı. Nurem İnşaat’ın son projesi ise eğitime yönelik oldu. Yaşar Üniversitesi’nin Bornova’daki Selçuk Yaşar Kampüsü’ne yapılacak ek bina inşaatını üstlenin Nurem İnşaat, geçen yıl temelini attığı 10 bin metrekare kapalı alana sahip binayı, çok kısa bir sürede tamamlayarak, teslim etti. 

2 bin öğrenciye hizmet verebilecek ek kampüs binası, Yaşar Üniversitesi’nin 16. Yılı etkinlikleri kapsamında yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. 

Selçuk Yaşar Kampüsü’nde gerçekleştirilen yeni bina açılış törenine Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Belediye Başkanı Olgun Atila, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer, Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun, Yaşar Holding yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 
 
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ’NDEN PLAKET
Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, törende kampüsün toplam kapalı alanını 70 bin metrekareye ulaştıran ek bina inşaatını çok kısa bir sürede tamamlayan Nurem İnşaat’a ve ek binanın projesine imza atan Epik Mimarlığa teşekkür ederek birer plaket sundu.

Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun’un plaketini Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer, Epik Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş’e de plaketini Ahmet Yiğitbaşı takdim etti.
 
NUREM İMZASI HER YERDE
Törenden sonra kısa bir değerlendirme yapan Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun, “Nurem olarak yaklaşık çeyrek asırdır ülkemizdeki önemli sanayi kuruluşları için fabrikalar ve idari binalar yaptık. Bu çeyrek asırlık deneyim ve güvenin bize sağladığı güçle son yıllarda çok başarılı konut projelerine de imza atmaya başladık. Ancak bugün teslimini yaptığımız projemiz bizim için çok büyük anlam taşıyor. İzmir’in en önemli eğitim markalarından biri olan Yaşar Üniversitesi’nin bir ek binasını biz inşa etmiş olduk. Bundan da ayrı bir gurur duyuyoruz” diye konuştu.