GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
6 Şubat 2022 Pazar 15:28

Yalova'da 4.1 büyüklüğünde deprem

Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi açıklarında saat 15.07'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün Armutlu olduğunu duyururken 7.04 km derinlikte gerçekleştiğini bildirdi. Kandilli Rasathanesi de Yalova'daki depreme ilişkin bilgi notu paylaştı. Kandilli, Armutlu merkez üssünde gerçekleşen depremin 4.1 büyüklüğünde ve 2.8 km derinlikte olduğunu açıkladı. Deprem, Yalova'nın yanı sıra İstanbul, Bursa ve diğer çevre illerden de hissedildi.

 Yalova, deprem ile sallandı! AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son depremler verilerine göre, saat 15.07'de Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD, deprem ile ilgili bilgi notu paylaşırken büyüklüğünü 3.9, derinliğini ise 7.04 km olarak duyurdu. AFAD ayrıca, depremin merkez üssünün Armutlu'ya 3.59 km uzaklıkta olduğunu bildirdi.

YALOVA'DA DEPREM! KANDİLLİ'DEN AÇIKLAMA
Gemlik Körfezi açıklarında meydana gelen depreme ilişkin Kandilli Rasathanesi de son dakika bilgi notu paylaştı. Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünün Armutlu olduğunu ve büyüklüğünü ise 4.1 olarak kamuoyuna duyurdu. Kandilli ayrıca, depremin 2.8 km derinlikte olduğunu ve çevre illerden de hissedildiğini kaydetti.

BURSA, İSTANBUL VE ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ
Gemlik Körfezi açıklarında meydana gelen deprem, Bursa, Yalova ve İstanbul başta olmak üzere çevre iller ve ilçelerden de hissedildi.

Deprem nedeniyle kısa süreli bir panik yaşandı.